#REFRESHYOURHOME

Over Deluxo

Met de specialistische focus op het constant innoveren en verbeteren van luchtkwaliteit, streeft Deluxo ernaar om ècht een verschil te maken in ieders leefomgeving.

Zowel in functionaliteit als in duurzaamheid en een stijlvol design. Deluxo draagt actief bij aan het gezonder maken, en verbeteren van de luchtkwaliteit.

Deluxo™ 2018 - All rights reserved

#REFRESHYOURHOME

Onze missie

Een fijne en frisse plek om te wonen met een gezonde lucht om in te ademen. 

Bij Deluxo werken we er met passie aan om hier een waardevolle bijdrage in te leveren. 

Ontdek onze unieke oplossingen, waarmee ook jij kunt genieten van een heerlijk gezonde luchtkwaliteit en ultieme ontspanning.

Kom ècht tot jezelf, kies voor Deluxo.

#REFRESHYOURHOME

Onze start

Na onze start als Deluxo™ op 18 april 2019, zijn we met ons team intensief aan de slag gegaan met het ontwikkelen en uitbrengen van onze eerste collectie; Fade aroma diffuser.

Een fantastische tijd waarin wij als Deluxo de kans hebben gekregen om ons te specialiseren in de mooiste oplossing tot alledaagse gezonde lucht; aroma diffusers en luchtbevochtigers! Samen met ons productieteam hebben we ons volledig gestort in het creëren van een ultrasone aroma diffuser welke naast een optimale functionaliteit, ook voorzien is van een stijlvol en modern design.

Op 19 Augustus was het zover. De Lancering van Deluxo Fade. Een mijlpaal die de start van onze intrede in de wereld van gezonde lucht kenmerkt.

Sindsdien zijn we hard aan het werk om onze klanten een steeds completere ervaring te bieden op het gebied van schone lucht en heerlijke geur, door middel van onze aroma diffusers, luchtbevochtigers en biologische etherische olie.